Hittemelders

Rookmelders

Fire Angel

Fire Angel is het innovatieve zustermerk van First Alert,de marktleider op het gebied van brandbeveiliging in het Verenigd Koninkrijk. Samen met lokale brandweerlieden en veiligheidscontroleurs werkt Fire Angel aan kwaliteit die voldoet aan de hoogste eisen. Omdat niet alleen wordt gekeken naar de wetgeving, maar ook naar de wens van de gebruiker en de ervaringen van professionals, garandeert Fire Angel producten van unieke kwaliteit.

Merk / Type: Fire Angel WHT-630-EUT hittmelder draadloos koppelbaar met 3V lithium batterij 10 jaar

Artikelnr: 051.0031

Datasheet :

wht-630-eu-front-facing_1_

De WHT 630T melder werkt volgens de gepatenteerde Thermistek technologie. Dit zorgt voor een snellere reactie bij snel ontwikkelende branden. Door het voortdurend monitoren van de temperatuur gaat een hittemelder met Thermistek technologie af als de melder berekent dat de snelle stijging de vooraf ingestelde drempel zal overschrijden.

Door de geintegreerde Wi-safe2 module kan deze WHT630T draadloos doorkoppelen tot 50 FireAngel rook-, hitte- & koolmonoxidemelders op één netwerk.

De melder is voorzien van een grote en makkelijk te bedienen knop voor test en pauze functie. Deze knop kan ook gebruikt worden om te lokaliseren; als alle gekoppelde melders in alarm gaan, is het indrukken van de test/pauzeknop voldoende om alle melders in pauze te zetten, behalve de melder die het alarm geeft.

De hittemelder werkt conform klasse A1 branddetectie (54°C- 65°C)

Hittemelders zijn voor gebruik op plaatsen waar een rookmelder niet geschikt is, bijvoorbeeld bij hoge vochtigheid of in een stoffige en vuile omgeving zoals in de garages, kelder, stook-, of rookruimte.

De WHT630T is voorzien van een niet vervangbare 10 jaar batterij.

Deze Fire Angel WHT 630 EUT hittemelder is ook te koop als WHT630