Pro-line slanghaspels

De voordelen van de Pro-Line slanghaspels op een rij:

* De zekerheid “Made in Holland”.
* gefabriceerd en gecertificeerd volgens EN 671-1 en CE.
* Eenvoudige montage door het slide-in systeem.
* Lange levensduur.
* Zeer goede bluskracht.

De Pro-Line brandslanghaspel is gefabriceerd en gecertificeerd volgens Kiwa EN 671-1 en CE. en wordt standaard geleverd in RAL 3000 Fire Red, compleet met montagepak (straalpijphaak, slanggeleider, montageplaat en kogelkraan). Bij de ontwikkeling is samengewerkt met een ingenieurs-bureau en een universiteit, wat heeft geleid tot o.a. een kwalitatief hoogwaardig product (Patent). De vormgeving van de Pro-Line haspel is gedeponeerd bij een modellen bureau (Design Protection).

Het gebruik van kunststoffen in de haspel is beperkt tot niet-dragende delen, hiermee is gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is.Na een kwaliteitscontrole, welke bestaat uit o.a. druktest van 20 bar waterdruk en 7 bar luchtdruk verlaat de Pro-line haspel degelijk verpakt de fabriek.

De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montagehandleiding eenvoudig en snel monteren. Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor wordt de juiste werking gegarandeerd en worden eventuele beschadigingen aan de brandslanghaspel voorkomen.

Optioneel :

  • R.V.S. uitvoering (geschikt voor de voedingsindustrie)
  • Zeewaardig bestendig Aluminium uitvoering (geschikt voor zwembaden)
Type Pro-line
slanghaspels
15 mtr20 mtr25 mtr30 mtrProductblad
350 ½"¾"hier klikken
480½" - ¾" - 1"¾"¾"hier klikken
600¾" - 1"¾" - 1"¾" - 1"hier klikken
600 Werkhaspelgroen¾" - 1"¾"¾"hier klikken
600 RVS¾" - 1"¾" - 1"¾" - 1"hier klikken
600 Aluminium¾" - 1"¾" - 1"¾" - 1"hier klikken
600 Kunststof¾"hier klikken